Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

F-E-T-T-F-I-N-B-I-L-D :')


ehh. ah. fettfinbildasså! sånt humör jag är på, craazy teenager! :')

5 SAKER SOM TJEJER GÖR HELA TIDEN...

1. Vi gråter väldigt mycket. Vi gråter oxå väääldigt gärna till gammla Disney filmer. Tänk stackars Bambi , o Nemo som blir tagen? Det finns ett ord för sånt - Sorgligt.

2. Vi tänker. På allt . En gång. Och sen gör vi det gärna tusen gånger till. Vi överanalyserar helt enkelt minsta lilla grej. O oftast gör vi dom positivaste saker, negativa. Som om killen säger att han älskar en, menar han det då verkligen eller säger han bara det för att han varit otrogen? Duger jag? Tycker han om mig lika mycket som jag tycker om han? Saknar han mig verkligen ? Såna saker.

3. Vi dansar och sjunger, hela tiden. Så fort det finns en liten lucka till det (Vilket man alltid lyckas hitta) så sjunger vi, dansar. Förstår killarna egentligen hur många timmar en tjej spenderar framför spegeln o tror att hon är nästa Britney Spears? Det är antagligen lika många timmar som en kille .. Tänker på sex. Vilket inte vill säga lite.

4. Vi tittar på porr, o ja- vi tycker om det! Varför ska det bara va en killgrej? Vi tjejer blir oxå kåta. Vi har oxå sexdrift. O vi gillar oxå o kolla på snusk. Även om vi inte gärna skryter om det.

5. Vi tjejer är inte så oskyldiga, som vi vill framstå. Vi gnäller när ni pratar med våra bröst o inte vårat ansikte. Men ska jag va ärlig? Vi gör likadant med er. Vi klär av er med blicken, spanar in rumpor o tro mig , speciellt era - händer o fötter. Ni vet..Stora fötter o händer =Stor...?



Ooooh yees. det kan ju inte stämma mer! :D

M
en nu så hade jag tänkt att dra mig mot duschen för att sedan bädda ner mig själv i sängen och sakna alex mycket och sen fortsätta läsa i min svenskabok som ska vara klar antingen imon eller nästa fredag, surt om det är imon och man inte har läst klart den. ehehe. matte 2 lektioner imon också, inte taggad alls.. eheh. men ja, bara att kämpa igenom det.
puss

MOT FARMOR NU!

Jajamensan! nu bär det av mot farmor. ska käka där och sen efter det blir det föräldramöte. ehehe. kul eller inte.. ajajjjjajajajaaa. inte mycket att göra åt dt. hehe.

inlägget om papppa skrev jag för jag var arg och det har jag tagit bort för det stämmer inte. bara så att ni veet det. okejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejokejookejokejokejoekejoekjoekjoekejoekejokej? :D
göttmos! men nu ska jag cyklafort som fan upp till farmor, ehehehe. ah!
jag har världens bästaste pojkvän! 
I L O V E Y O U ! ♥

PEACE


nyyyyyybild, hehe, såhär i slutet av månaden:D

öva, öva och öva!

nu ska jag och becka öva inför föräldramötet som är ikväll, får se hur det kommer gå!
har precis varit hos tandlakaren också och det gick bra. men skriver mer sen när jag har tid,
PUSS

VET ATT DET ÄR JÄTTEMÅNGA SOM ÄR INNE OCH LÄSER BLOGGEN, MEN KAN NI INTE KOMMENTERA OCKSÅ? FRÅGESTUND NU!


Fråga vad ni vill så svarar jag i eftermiddag :)
KOMMENTERA! :D

/ love
amanda

JAG VET INTE VAD JAG SKA HA FÖR KOMMENTAR? MEN NI FÅR VÄL STÅ UT DÅRÅ!

eh ja. sitter hemma nu och ellinor (ellan) är här med, kuligt ju! men nu kom pappa hem och förstörde det så nu är det tråkigt igen..... men ah. vi skulle tydligen snacka mellan fyra ögon jag och pappa. men men, skriver vad vi snackade om i ett senare inlägg (om det inte blir för personligt), men ja. skolan idag var heelt okej, haha, var ju inte hela dagen, men då när jag var där var det kul iallfall, tss.  eh nu kanske jag ska vara social med ellan lite, så yees. ut och gå senare med, och jag ska sluta RÖKA :D jag är fan asstolt över mig själv.. tss. men ingen kommer tro på mig, ;d segt!
alexander rydholm! <3



" stop glooing at me! " hahahahahahah, roligaste kommentaren och bussresan på läääääänge! HAHAH!
jag dog lite smått när en raggare sa det på vetlandabussen igår :D


PUSS/AMANDA

IN SCHOOOOOLAAN,

heheh. jajamensan! nu sitter jag i skolan och har företagande med babbo, eh ja, eller barbro :)
men nu ska jag in till klassrummet igen, hehe. skriver mer när jag kommer hem!
PUSS / AMANDA


tireedddd,

yeesbox, tror jag lägger mig i soffan och dör lite smått, hehe. sjukt trött. försovit mig också. så nu tar jag och fisen (min cykel) fart till skolan. hihi. men jag skriver kanske mer när jag är i skolan. för då ska jag berätta vad som hände igår. hehe.
PUSS / AMANDA


I HAVE NEVER SAID THAT YOUR'E LOVE IS GOOD FOR ME, HAVE I?

shit. jag känner att detta kommer bli en skitdag. en sån dag som man börjar gråta för minsta lilla som händer.
som till exempel att det aldrig har varit så jobbigt att alexander är borta som det är nu. jag orkar, för vår skull. men jag själv, om det bara skulle vara för min skull, då skulle jag gett upp för länge sen. du får inte försvinna för mig för då har jag ingenting kvar. kompisarna jag har är bara låtsaskompisar. de vet ingenting om mitt riktiga jag. för jag har inte velat släppa in dom så nära inpå. den enda som inte är en låtsaskompis är du, men jag vet inte om du vet hur jag är egentligen. så jag vet inte om du har sett mitt riktiga jag heller. men annars kommer du snart få göra det. för det är inget jag klarar av att dölja.
skriver av mig mer senare.


' visst, du kanske tycker att bilden är rolig, men varje gång jag ser den
trycks jag ner lite till, snart kommer jag vara tvungen att börja om på botten
igen. jag orkar inte det. '


I can't change myself, and I don't want to do it anyway...

anyway, nu ska jag snart dra mig till skolan, det suger lite smått. men eftersom jag kommer vara borta på torsdag så kan jag inte skippa skolan heller, för då missar jag för mycket. så det är bara att dra sig till skolan... suger verkligen! men jaa..
jag har ett problem nu på morgonen, det är att jag har suttit bort morgonen framför datan, så jag är inte iordning någonting.. hehe. ser ut som skit i fejset och håret. måste fixa det lite fort...
Alexander Rydholm.
min dröm,
mitt liv,
mitt allt.
jag älskar dig över allt annat.
du är underbar!


it's like you don't care, I need someone to love me for the person I am.
I'm not perfect yes I know, but I'm still me and that's something I can't change!

Peace&Love Amanda!




ASVÄRD KVÄLL!

hahahahahahahaha, kvällen var ju hur värd som helst. askul verkligen! frasse och sanna och larmet gjorde verkligen min kväll totalt, ehehe.
men skolan var bra, på idrotten gick vi runt sjön, skönt!
och sen sannas pingis, kul ju. sen hände det lite mer, men det skriver jag inte såhär officiellt. åkte bil med fidde med, fint! :D

du trycker ner mig genom att bara vara.
jag måste få vara själv ibland.
jag får ingen luft.

Peace&Love Amanda



bilden säger allt.............

skolan

nu ska jag kuta tillbaka till skolan igen så jag inte missar idrotten, ehee. hatar det. menmen. skriver mer sen..
Peace&Love Amanda

MEKAR-LÖRDAG!

haha jajamensan, tro det eller ej. men idag så har jag börjat pilla med min moppe. ska fan lyckas fixa den själv asså! men kom på en sak innan. jag ångrar mig att jag inte valde nifsarpen och transport, istället för handelsprogrammet. hade vart mycket roligare med det andra! hehe. men ja. lite sent nu kanske! men ja , angående min moppe så är det skit i förgasaren som jag måste fixa. och det suger ju.. än så länge har jag bara plockat bort kåporna på den, så det kommer fan ta lång tid asså! ehe.
men nu ska jag kolla bdb o& fb! hihi. kanske skriver mer sen,
jag älskar min alexander mest!

Peace&Love Amanda


TRAFIKSKOLAN

yees, nu när vi slutar ska mamma hämta mig, och efter det ska vi dra oss vidare till trafikskolan så att jag kan skriva in mig och gå kursen, kulkul ju. när jag kommer hem funderar jag på att pyssla lite med hästen.. det tycker jag om att göra när jag är sjuk, deprimerad eller bara trött. man blir liksom avslappnad av det. så det är väldigt mysigt! hästen jag hade tänkt att pyssla och mysa med är söta älskade Misstake, underbar häst! sen ska jag även gå ut och gå med Tjappo! , sötaste hunden på bilderna nedan!
men nu ska jag dryga ut resten av dessa femton minuter med att sitta på fb och spela spel, weho. värst vad social jag är! ehhehe. men ah.
jag älskar att få söta sms av pojkvännen och så trillade det in ett sms där det stod: "Älskar dig Amanda! <33" och jag kan bara säga detsamma, för jag älskar Alexander mer än vad han någonsin kommer förstå! <3
Peace&Love Amanda



världens sötaste Tjappo!

TORSDAG!

jahopp, idag är det torsdag och det är så jävla seg dag, först datakusnskap och sen engelska, efter det blir det handel, sen lunch och efter det mentorstid och handel igen. det suger. jag hatar torsdagar... ehehe. och sen så håller jag på att bli sjuk igen och det har jag märkt därför att jag fryser som ett as även att jag har myycket kläder på mig och vinterjacka, men aja, hosta har jag med fått. hostar som ett as ju :o , eheh. men nu ska jag jobba lite kanske? så jag får bra betyg i evas lektioner, heh. hon suger! men ah, om jag och becka inte kommer i tid på lektionerna så kommer vi inte få vårt studiebidrag.. så jag&becka måste verkligen börja kämpa lite mer nu!

when I see you go away, then I don't think I can live anymore.
because I don't have a life without you..

AlexanderRydholm!

Peace&Love Amanda

DAGENS BLOGG BLEEV...

Nu har jag utsett en vinnare till dagens blogg! och vinnaren bleeev : http://ellinorhall.blogg.se, gå in och kolla på denna sötnosen och sprid hennes blogg vidare! :D


ellinor häll :D på bilden ovan! :D
Peace&Love Amanda


DAGENS HISS & DISS

 


jo, jag verkligen älskar ringar med olika motiv på, hur snyggt som helst! ;)




jaa! jag kan inte fatta hur folk kan gå klädda såhär? tycker man inte att det är pinsamt?

bildkälla: google.se

Peace&Love Amanda

DAGENS BLOGG

nu ska jag ha en tävling : DAGENS BLOGG :)
skriv kommentarer som innehåller "jag är med ;)" så kommer jag slumpa en vinnare antingen ikväll eller imorgon på morgonen!
kom igen nu! kommentera massor!

Peace Amanda


ONSDAG

Heyhoe.
nu sitter jag i skolan och det suger. är sådär seg i huvudet och skulle bara vilja lägga mig ner och sova i min säng hemma hos mamma!
skulle vara hur skönt som helst..
men ja. det kan jag ju inte, har ju företagande nu och sen engelska.. men by the way så har jag för första gången på länge pluggat in glosorna så jag kan dom, tss. är fan stolt över mig själv, you know!
efter skolan ska jag till soc, hehe. suger verkligen. dom tar upp all min lediga tid.......bajspårom!
men jajaa. nu ska jag lyssna på barbro när hon har genomgång.....en sak till bara, har inte kommit försent till någon lektion denna veckan. stolt!
saknar och älskar min alexander mest! ♥
Peace Amanda



seg och sleten bevisar denna bilden!


Ny cykel

ehehe. nu har jag en ny cykel, asfin! tatta den inte bara , tss.
tillbaka till skolan snart där det väntas idrott och matte, sen slutar jag efter det klockan 15.25, känns asbra! not..
men ah. nu ska jag vara lite social med beckut!
saknar&älskarälskarälskar min plutt alexander !
puss

TRÖTT SOM FASEN

mjo, rubriken säger allt, jag fattar inte varför mitt alarm aldrig ringer, och jag blir tokig, nu är det bara 40 min kvar innan skolan och jag ska äta, sminka mig, platta håret, packa, och gå till skolan, det kommer ju gå åt helvete.. men ah. får väl göra mitt bästa.
men nu måste jag sätta igång med allt. eehhe.
älskar min pojkvän något enormt också!
puss

Söndag

jahopp, nu är klockan 21.13, och jag är skittrött! känns som att jag kommer somna med datorn i knät.. men ah. min kära pojkvän har precis fixat något med 3 så han får en experia x10 snart, och min pappa har fixat något sånt med och får en iphone 4.. inte kul någonstans.. jag vill med ha......... men ah. får väl fixa eget sånt då. fast dock kostar det 699:-,

plus att nu fick jag damp på pappa, för innan så sa han att jag skulle få hans iphone och nu sa han att han skulle betala den själv. undra om han ljuger om att han och p**** också ska flytta ihop, att dom letar hus, och om att vi ska skaffa hund........................
jag hatar allt just nu.
men ah. skolan imon är jag inte alls taggad på. men innan idag i alla fall så var jag med sanna när becka hade åkt hem, vi träffade putte mfl. och sen tröttnade jag på att vara där för det var kallt och inget hände ju. helt dött var det.............................. det sög..
puss


du är den enda och bästa riktiga vännen jag har, älskar dig! :* ♥

Tjehoo

Igår var ellan och jag i nässjö och efter det åkte vi till eksjö igen och då kom becka in till storstan. sen kom nattis och vi gick hem till mig för att jag skulle byta om, och när jag hade gjort det ringde ellans mamma och  då skulle hon hem, samtidigt gick även nattis hem. så efter det gick jag och becka in på salt n' pepper och satt och bara hade det skönt, tss.
när vi kom hem igen så kollade vi på filmen "the eye" , hhehe. lagom scary sådär.. tss. men ah, sen gick vi till tommy en sväng och när vi kom hem från han däckade vi i varsin säng, ehehe.
nu på morgonen vaknade vi typ kl. 12 , så vi hade sovit lagom mycket. och nu sitter vi och kollar på idol på tv4, hihh. men vi ska till tommy nu, skriver mer sen..
saknar och älskar min alexander! ♥
puss




old picture, but yeah, nice!


Nässjö idag :)

yeesboox , idag bär det av till nässjö för att http://ellinorhall.blogg.se, kolla hennes blogg btw, tss. hon är nybörjare men det kommer att bli bättre, hihi. men ah. vi ska i alla fall till nässjö för att ellan ska träffa filip, och sen vill hon kolla efter skor och så vidare i nässjö innan det. möjsigt!
men jag skriver mer när jag kommer hem igen. tss :D
puss

Sexig bild, yees! :D

trött..

jag orkar faktiskt inte skriva speciellt mycket nu, ska med ellan ut till högefälle och se på henne närr hon cyklar,tss.
saknar min beby. mycket.. Alexander Rydholm Amanda Sandell <3
puss ♦

Freedag

weho, nu ska man bara stå ut på svenskan och sen matte x2 så det ska säkert gå kolugnt! hehe. men ah, jag måste gå till skolan idag med mina kryckor, elak pappa..ehehe. men nu måste jag verkligen fixa iordning mig och äta frulle.. tss.
saknar min älsklingspojk också. han är den bästa som finns du är i mitt ♥ !
puss ♦


någon som vill dejta? - ja, kudden vill ;)

jahopp, nu har man varit ute och gått lite, och yees. på kryckorna hehe. men ah, idol innan med, superkul ju :) tss. vissa är ju för sköna asså.. imon ska troligtvis baben ellan sova hos mig och det blir jkpg och ikea på lördag då hon ska med mig, och sen senare på lördagen blir det nässjö , då jag följer med henne , asnice ju. men ah. saknar redan min älskling.. detta kommer bli en jobbig vecka. men ah. möjsigt när han kommer hem i alla fall. kommer njuta aset då, weho! men nu ska jag spela lite på fb och sen duschen och efter det dejta kudden. hihi.
hörs mer imon!
puss

(smögen, me love )

When I say that I love you, then I really do..

yeesbox, asnöjd med mobilen, den funkar perfekt och jag älskar ju vanliga heliga sony ericsson telefoner, heh. så jag kan ju inte bli mer nöjd, tss. till det jobbiga nu då, nu har älsklingen åkt och sitter på tåget på väg till gbg, för att denna gången vara borta i en vecka. det tar på krafterna att få sakna någon så mycket som jag kommer sakna han, för jag menar.. jag saknar ju redan honom massvis.. det suger. och pappa sitter och kollar hockey så jag kan ju inte kolla film heller. och sugen som fan på att gå ut och gå, men det är väl lite jobbigt med kryckor eller? hihi. tror jag står över det. men nu måste jag gå in på fb och få tag på tommylillen. hehe. ah. skriver ett "godnatt"-inlägg innan jag ska sova sen!
puss


(gammal failbild..)

Nu börjar det dra ihop sig...

mjo. nu är det inte lång tid kvar innan älsklingen ska ta tåget till gbg igen.. jag gillar't inte.. :o
men ah. ny mobil nu, sony ericsson G502 , nice. + 200 kr. ehehe. och sen så tycker jag om den mycket.

InDesign CS4

mjo, vi ska tydligen göra en resebyråannons, dock kommer det gå åt helvete då jag inte har lärt mig indesign än.. men vi får hoppas att jag lär mig. och just nu sitter jag och väntar på att Tomas ska komma till mig och hjälpa mig...... nu kom han visst..... skriver mer sen :)

AMANDA HJÄRTA ALEXANDER! ♥

jajamensan, nu sitter jag i skolan lite, mycket mysigt! not.. men ah. beckut sitter jämte och gör det man ska, och så sitter jag här, lite busigt.. hihi. men ah. har information och layout nu, med eva. hon är ju för söt. tss. men ikväll åker älskligen tillbaka till göteborg, jag kommer sakna honom för mycket alltså. det kommer bli jobbigt. önskar att han bodde här hela tiden och hade jobb här så man kunde träffa han på kvällarna ibland.. men så är det ju inte. så jag får ju bara klara mig, ehe. men mh. det får ju bara gå liksom.
men nu kanske jag borde jobba med det jag ska? hehhe. fast så kommer det inte bli, jag kommer sitta vid fb och spela spel och senare dra in på bdb. moget? nej. det har blivit så drygt. hehe! skriver mer senare!
puss


(upprepad bild. eh ah :p)

skolan snart..

yeesbox, snart bär det av till skolan , tss. det är ju alltid lika kul... men ah. bara att ta mig dit ju.
älsklingen hjälpte mig att städa rummet igårkväll, det blev verkligen superfint. jag älskar dig! här kommer lite bilder för att visa hur bra det blev, men bilderna suger, ehehe..
puss



yees, lite bättre nu :)


rubrik?

mjoo. idag så har jag varit i skolan, ehe. det sög. men ah, sen har jag varit med älsklingen hela eftermiddagen och sen så har han köpt en bh till mig, han är väl för söt? bild på den kommer senare, tihi. men ah, pappa tror nog att jag är invalid eller något. men jag känner att detta inlägget var väääldigt onödigt. skriver mer senare, tss. och juste , det viktigaste jag skulle säga är ju att jag älskar min beby mest. hihih.
puss


oredigerad bild
(ehehe. oredigerad och ooold bild :p:P:pp)


kryckor igen

mjoo, nu har mitt knä hoppat ur led igen, det suger verkligen :o men ja, ja jag  får väl klara mig, men som tur är har jag mina älskade kryckor, weei. men ah. jag och älsklingen skulle kolla på film igår men antingen är de något fel på pappas dvd eller på filmen, det sög. men vi kollade lite på tv och sen gick vi ut för att träffa christian lajte.. men ah,. nu måste jag typ kuta till skolan om jag ska hinna dit i tid :p ehehe.
puss


(bild från utklädningsdagen i 9an , fett kuligt :D)

trötttrötttrött - eh, ah

mhhmmm, jag är trött. seg och vill bara börja kolla på filmen nu, men jag funderar på om jag orkar det. och sen så ska ju älsklingen vara med och kolla, så det blir bara att vänta, kanske laddar ner någon film nu och kollar på datorn, tss. men ah, nu vet jag inte vad jag ska göra. eller ah. älsklingen ringde nyss och frågade om jag ville hänga med han hem när han ska duscha och byta om, heh. så det får jag ju göra, vill ju vara med han så mycket som möjligt när han är hemma, tss. aja.
puss

damp

dampdamp, arg på pappa hela tiden med, han tror att ja är förbannad dygnet runt.........................................men nej!
puss


ramsvik :):):):):)

I hate being sick

hm, mjo. det suger verkligen. saknar min plutt, och så är jag rastlös som fan,, jag vill inte vara hemma.. missar saker som fan i skolan nu ju. o:
puss

hejhooe

någon som skulle vilja fixa en ny header till mig? min är ju failad som fasiken, eller ah, jag har tröttnat på min. ehehe.
men skulle vilja ha en ny, så ah. kommentera eller skicka ett mess : 0730364396, mhhmmmhm..
puss

hate the way you lie

mhhmmm. sjuk idag, kan det bli värre? vill bara att min älsklingsplutt ska komma hit och mysa med mig.. men det kan han ju inte, han ska ju fixa med bilen.. men ah. blir det bättre så blir det skola, och ikväll ska jag och sanna ut och gå, ehheehe. kommer ju verkligen gå bra.. tss. men ah. nu ska jag nog sova lite till, och juste. jag kan inte ringa till skolan och anmäla mig för jag har inga pengar på min mobil, så jag kommer få skolk på detta. heh. inte bra faktiskt. ahnae, men om någon ser detta inlägget och tycker synd om mig kan ni ju smsa, hihih. ahjuste. jag har gjort något med mitt finger också. kan inte röra det, det blev så igår när jag och becka gymmade och jag smällde i det/ klämde det. eheh. så måste typ till skolan i alla fall för att kolla så det ser bra ut. tss.
aja, jag älskar min alexander rydholm hur mycket som helst, han är verkligen världens världens bästaste pojkvän, jag är så glad & lycklig att jag har dig! <3
puss


var i torpet inatt

hinner inte skriva så mycket. kommer mer imon, men var i torpet inatt och det var möjsigt. ehe. älskar min alex mest, hihi. men nu ska jag ut en sväng.
puss

when love takes over

jahaja, längesen man va inne här, ehehe. men ah, skolan denna veckan har varit bra, vi hade redovisning idag och min tog bara 36 sekunder, fast det skulle ta 2 min. så jag får väl bättra på mig lite med det, hihi. och sen matten fattar jag ingenting av, känns som att jag ligger efter ganska rejält. ehe. men ah. kul har det varit iaf. och sen på marknaden i onsdags så köpte jag en keps och en skinnjacka, asnice ju. weho!  mhh. jag vet inte vad jag ska skriva mer. men jag och alex har ju varit osams så det smäller om det. så pass mycket att han gjorde slut, men vi är tillsammans nu igen och det enda som känns konstigt och alltid känns så är att det blir så konstig stämning när man har bråkat ena veckan och sen inte kan ses förens andra veckan. eh, ah. men nu ska jag inte klaga, han kommer ju hem idag iallafall, det kommer bli hur bäst som helst att träffa honom nu igen, han är saknad som fan kan jag ju bara säga. men nu ska jag ut och fylla på olja i min moppe och sen blir det att åka till mini och träffa henne och markus, kommer kanske in imon igen.
puss

 

skolan tycker att vi lär oss saker, men vi sitter ju bara här

haha just precis, våra lärare pratade nyss om att det är jättebra att vi sitter vid datorn och jobbar för att vi lär oss så mycket då. men det gör vi ju inte. vi sitter ju bara vid fb och bdb och skit. ehhehe. hur tänker dom då?
marknaden idag kommer bli bäst, passa er så jag inte buusar lite. men ah. färgat hårtet med och det blev heelt okej. typ skiftar mellan rött och svart. suveränt.
men ah. nu ska jag kanske jobba lite. annars dödar becka mig, höhö.

saknar dig, vet inte vad jag ska göra nu när du bara dissar. du vill att vi ska vara kompisar, men jag kommer ju alltid älska dig. det kommer gå åt helvete nu. hade du tagit tillbaka mig nu så hade vi vart tillsammans hela livet. för jag hade varit så rädd att fölora dig att jag fan inte hade gjort något fel. hade gjort precis som du sa...

puss!


bilderna svider i hjärtat att se på..

sjuk, men ändå i skolan :o

ehehe. jag är sjuk men ändå i skolan, jag dör snart. och sen så är jag trött på allt skitsnack :o ,
aja. det var allt jag skulle säga.
PUSS

Shit asså!

asså jag hatar killar som är på en så fort man har blivit singel. det suger verkligen.
så sluta göra det, please?

Var ute och gick innan, skitskönt. funderar på att göra det sen också! ehehe.
träffade r**** på eksjögrillen innan, hiihi!
men nu ska jag ladda ner msn, saknar det..
PUSS

alexander ♥ amanda = never again...

jag älskar ju dig, det enda jag vill är att få tillbaka dig

du är mitt liv. förstå det. jag kommer alltid att älska dig,

You haven't lived until you found something worth dying for!

men jag har hittat det som är värt att dö för. men den personen försvann nyss. shit. jag är mållös. vad vill du att jag ska göra då? jag vet inte hur mycket mer svek jag orkar, sorry.
finns inga mer ord kvar så detta är det sista jag skriver nu.
PUSS

if you want me to go, then i'll go..

singel. det suger. jag älskar ju dig, kan du inte förstå det? snälla?
:'(




Now youre gone...

värsta dagen i mitt liv.
trodde inte jag skulle förlora dig så fort som jag har gjort.
jag har räknat ner dagarna till vi skulle haft ett år, 37 dagar kvar bara.
jag har köpt en present tills du fyller år, får väl lämna tillbaka den då.
du har rubbat mina vägar totalt.
jag trodde att vi skulle vara tillsammans mycket längre än vi var.
men det är ditt val, och du har redan valt att detta var bäst för din skull. men inte för min ska du veta.
det tog slut för fort, jag hann inte reagera.
förlåt..
PUSS



VÄSKOR NU DÅ!











det var lite av urvalet på väskor i höst. de är så söta tycker jag :)!


här kommer lite kläder som kommer till hösten och vintern...

... som jag tycker om väldigt mycket. :)



















jaa, det var lite av de sakerna som jag gärna skulle ha i min garderob, och vissa kommer även hamna där. vissa av kläderna är ju bara för söta alltså! :)
mer tips kommer sen, då är det väskor som jag tipsar om.
PUSS


please, can not you just tell me how it will be?

asså har jag någonsin sagt hur mycket jag hatar förkyldningar?
- nejokej, då ska jag säga det nu.
* förkyldningar är det värsta som finns, man bara snorar, har ont i halsen, och lock för öronen, och hur sexigt är det liksom? - nae inte speciellt sexyy.
men ahiaf, igår somnade jag med kläder på mig, och sen vaknade jag förkyld som en kossa, ehehe. inte kul. men ah. kanske ska ut och gå lite nu snart, men får se, heheh. ja. 
PUSS 
 

saknar de på bilden :o


förkyld


dör i halsen... inte kul.

jahopp, halsen dör man i för jag har så ont att jag inte ens kan svälja :o , det är typ det västa jag någonsin har varit med om. det suger verkligen. men ah. ska träffa Mini idag efter skolan, det blir skoj, för det var längesen. men ah. nu ska jag göra mig iordning.
PUSS


myeah, asgammal bild när jag precis hade klippt mig (y)

OH.. Knäet ur led? - YEES..

hallojhallå!
knäet hoppat ur led? yees. det suger verkligen..
men ahh. idag efter skolan så träffade jag chaima lite, och sen åkte jag hem och kollade på the hills........ helt okej. sen vid 16.00 hade jag lovat farmor att komma till henne och äta, och jag klagar ju inte, för det är ju faan vad hon lagar god mat alltså, ehehe.. men ahe, vart hos mamma nu med pappa och skrivit regler, vilket suger. typ. så nu ska jag typ duscha och sen ska jag nog krypa till sängs tror jag. trött som aset. men iallafall så saknar jag min baby :* , och sen är jag förjävla trött på folk som man inte kan lita på överhuvudtaget, och som bara för saker vidare. cp!
GODNATT!


sometimes it feels like nobody likes me... :'(

SAME SHIT TODAY AGAIN..

hoopp, nu ska man till skolan igen då, det uppskattas ju inte om man säger så........ men det är väl bara att ta det gissar jag på. hoppas att vi på HP10 ska sitta vid datorn mycket idag (a). men ahh, gick gaaaanska lätt att gå upp idag med, men det tyckte jag  var konstigt. och nu blir det glasss till fruullleee, haha. jag är så himla nyttig jäääämt! :D  men aha. nu ska jag fixa mig och sen sticker jag. jag skriver senare i skolan eller när jag kommer hem igen!

PUSS



mjoo, typ så trött är jag :o

GODNATT

hopp, nu hade jag tänkt att sova, eller ja, försöka iallafall.. men lär ju inte kunna det, nightmares,,
men dagen har varit ovärd. hoppar på kryckor och sånt, segt. och bup innan, dom bara : du ska få antidepressiva mediciner :s
PUSS

SKA TILL MAMMA FÖR ATT FIRA LILLASYSTER..

nu bär det snart av till mamma för att fira lillasyster som fyller nio idag, hihi hon är en sån gullunge.
men var på bup idag med, och dom sa att jag skulle på antidepressiva mediciner för att jag mår piss, tror dom att det hjälper eller? nae. men knäet har hoppat ur led med så jag hoppar på kryckor, värt? nej.
aaaaaaaaaaaalexander? kom hem nu. jag saknar dig. :((((((

PUSS

omfg-112


ÄR JAG OVÄRD OCH VÄRDELÖS? - ÄR JAG DET?


ni trycker ner mig,
ni får mig att känna mig ovärd och värdelös.
är det så jag är?
är jag inte värd någonting?
okej, jag ska hålla mig inne.
men jag kan ju berätta för er som vill mig illa,
att nu finns det färska sår på armarna igen.
okej`? nöjda nu eller?
hoppas det. för det är inte jag.,.

HAS I EVER SAID HOW MUCH I REALLY LOVE YOU?

Skolan nu , det är tråkigt som faan.. bup sen. efter det vet jag inte vad som händer. röka upp mitt paket och sen sluta kanske? tror inte det.
jag vill bara träffa någon och låta allt prat bara komma ut. men med vem? någon jag litar på? vem litar jag på? - egentligen bara alex, och sanna kanske, men hon är ju sjuk...........
asså. juste, ska till mamma och skriva regler och sen packa mina kläder och sen åka till pappa och fortsätta blogga, värt? kanske!

PUSS


fail.


NU BÄR DET AV TILL SKOLAN, OCH VID 13.00 BLIR DET BUP!

drömmarna är tillbaka igen, har inte sovit alls mycket inatt. vaknat hela tiden och trott att jag har dött. inte kul alls.. men nu är jag ju vaken och ska platta håret och sen blir det att dra mig till skoolan, orkar inte!! men jag måste antar jag, det är  bara att vänta på att det ska bli helg så kan jag sova hur mycket jag vill. men det tar vi då. bup kl 13.00 då, jag vill inte. men måste tydligen?  jag är by the way jättesugen på vofflor och glasssss, hm! köpa sen kanske?  och ikväll måste jag ut till min lillasyster och fira henne för hon fyller 9år idag, GRATTIS SÖTSYSTER! :) men ahh. ska dra nu,

PUSSPUSSPUSSPUSSS!


hihih, kan man älska bilden mer eller`? sötsyster! <3