Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

HTTP://AMANDAOFSWEDEN.MYSHOWROOM.SE

jag har beslutat mig för att börja blogga på http://amandaofsweden.myshowroom.se istället, anledningen är att jag behöver börja om lite på nytt och sedan har tröttnat en del på blogg.se då det strular hela tiden! sedan är det lättare på myshowroom.se också, och man tjänar fett med pengar :D
så ja, hoppas ni följer mig på http://amandaofsweden.myshowroom.se :D
CHILLA LUGNT! :D

orkar inte skriva ngt

imon och på lördag ska ja t elmia, och nu har ja inte tid att skriva inlägg så ja kommer skriva smsinlägg sometimes, hähä. ne men ni får stå ut med det :D

Basshunter ft. Big Brother - fest i hela huset!

Yo People!

sitter hemma hos pappa just nu, har vart och städat lite, och diskat osv, ska snart ut till my love igen, sedan kolla på film och bara chillaaa, kan inte bli en bättre måndagkväll, yee!

Har typ inte gjort ett skit idag, men tänkte slänga upp Basshunders nya låt, som han har gjort med Big Brother ;)
haha! aja, ha en superbra måndagskväll nuråå! :D
PEACE


sängen, chill musik, och tetris!

nu sja jag sova, jättejobbigt när ögonlocken bara faller ner, hehe.
så ska sova nu, lyssna på musik & chilla ;)
PUSS Niggah!

aw vicky älskling!


Svar, aw vicky älskling! så fin & söt du är som bryr dig! jag hoppas verkligen att om dom håller på såhär fler gånger så kommer jag anmäla dom, pallar inte sånt här, det är det om något som trycker ner mig som in i helvete. :( men hoppas de fattar att man fan inte beter sig som dom gör, verkar som att de är typ 12 år eller ngt.. haha! PUSS ♥

can I be the one?



jag blir så trött på alla er som ska klaga på vad man säger/skriver osv i bloggen, vilka bilder man lägger upp,
ni kallar mig hora, slampa osv, men ni verkar fan inte ens veta vad en hora är! jag är definitivt inte en hora iaf! för jag tar fan inte betalt för sex, men ni kanske borde läsa på er lite till innan ni öppnar käften och är så fucking kaxiga. och ni tycker jag är kaxig bara för att jag säger vad jag tycker och tänker man ska fan få säga tycka vad man vill för sverige är fan ett fritt land.

och jag tycker det äär kul när ni klagar på vad jag skriver, men jag kan tala om en sak för er, jag skiter fullständigt i vad ni tycker och tänker.
Acceptera mig för den jag är, eller gitta här ifrån. Finns inget annat alternativ!
Nog om detta, nu ska jag kolla klart på 'big brother' och sen duscha, funderar på att krypa ner i sängen efter det, fast kommer ju ändå inte kunna sova för kan inte sova ordentligt när jag sover själv.... j o b b i g t < / 3

aja, hörs senare!

CAN I BE THE ONE?

Yo people!

Sitter hemma hos farsan, snackat med eva, mamma, erik o pappa i telefon, berättat hur det är på praktiken att jag inte trivs där. men varför är det så svårt att prata med lärare om sånt? hon verkar inte förstå att jag verkligen inte klarar av det. men jag gör fan inte det, dels mina knän klarar inte det och sen när man bara får bädda sängar och städa toaletter så har man ju skit kul, verkligen. De lovade mig att jag skulle få hjälpa till med frukosten och vara i receptionen, men det fick jag ju fan inte. så nu snart så ska jag på möte i skolan med eva och då ska jag fan få som jag vill annars blir jag sur. Och efter det kommer min finfina johanna till mig och jag vet inte vad vi ska göra, men vi hittar väl på något hoppas jag.

kanske ska berätta lite vad jag har gjort i helgen också då. så i fredags var jag med jens, johanna, becca och alexander. vi rökte vattenpipa och drack lite. vi va bland annat i eksjö, hult, skurugata och nässjö. de va fint. sen åkte jag hem till pappa och sov en halvtimme , sen kom patte, emma och alex o hämta mig och vi drog ut till alex för att sova där o patte o emma åkte hem. i lördags var Bilsport i eksjö och då va vi där (i sjöängen) och de fotade bilarna och även oss, haha. sen drog jag, danne o alex o käka o efter de drog vi ut till ränneslätt där de va crosstävlingar, helt okej. och min fina vän ellinor kom 2:a i damklassen, grattis! efter det drog jag hem, städade rummet, duschade, satte dit lösnaglar och bara kollade på tv o slappade. sen kom alex hit och vi gick o la oss framåt 23:00 elr ngt. och igår kom danne o hämta oss o vi drog till garaget, alex o danne skulle meka me alex merca, och det gick ju finfint. de bytte handbromsbackar och spindelled och va klara framåt 17:30 då jag va hemma och åt, sen kom de o hämta mig och vi drog o kolla på lillsyrrans innebandymatch, de förlorade dock me 0-13, stackarna. och sen efter det gick vi hem till pappa och kollade på tv och masserade varandra och sen kom alex mamma o hämta honom o jag gick o la mig ! de va min helg, undrar ni över något så är det bara att kommentera! :)

det kommer även upp en frågestund om ett tag, då vill jag att ni kommenterar massor och ställer massor av frågor, och självklart svarar jag på allt! och jag lägger ut svaret nästa vecka elr kanske i slutet av denna veckan ! :)




i can see in your eyes that something is wrong,
please tell me baby!

'the a-team'

TJATJA BLOGGEN!

everything alright? :D
det är det här iaf ! eh, alex åkte för ett tag sedan in till skolan, är ju öppet hus på 'nifsarp' idag. så ska dit senare sen! men just nu är jag iaf ute hos han med hans morsa! göran kommer nog hem snart också och då dröjer det inte jääättelänge innan vi åker ut dit tror ja!
igår va de massa mys, dom kom o hämtade mig och sen åkte vi och handla, sen åkte vi hem, kollade lite på 'talang' och sen gick vi in på hans rum och kollade på film, de blev 'the a-team' den va ganska sköj, typ både komedi och action på samma gång, lätt värd att kolla på ;) haha.
kommer inte bli så mkt uppdatering idag tror ja inte.. för ska ju som sagt till 'nifsarp' sen ska jag med pappa ut till hult (till torpet) sen ska jag kanske va me johanna, eller ems, vet inte än ;P hah!
aja, har inge mer att skriva nu så får komma ngt mobilinlägg senare sen kanske! ;)!



Serien handlar om fyra vietnamveteraner på flykt undan militärpolisen efter
att ha falskeligen ha dömts för ett bankrån i Vietnam. De har nu gått under
jorden i Los Angeles, och hjälper folk som råkat illa ut och som på olika sätt
lyckats få kontakt med den underjordiska gruppen. Gruppens pilot, Murdock,
är inte efterlyst, utan intagen på ett mentalsjukhus tillhörigt krigsveteranmyndigheten,
och fritas inför de flesta uppdrag man åtar sig, oftast med hjälp av Face.
I många avsnitt medverkar även en kvinnlig "sidekick", en journalist som
är vänligt inställd till gruppen och som ibland tar aktiv del i gruppens uppdrag.


One Piece @ bikbok :d



tänkte bara ta och tipsa om dessa, för de som känner att det svider i plånboken när man vill ha en 'one piece' så kan man bara gå in på bikbok.com eller gå till närmsta butik och köpa dessa. de ser precis ut som 'one piece' men är liksom en aning billigare, jag funderar lätt på att slänga ut 499 ;- för att få en av dessa ;)

fredag + påsklov!

tjo bloggen!

än så länge har dagen vart bra,

började med matte eftersom att jag försov mig och de va fn-föreläsning, den sög dock.. efter de va de ju somsagt matte sen vare lunch, sen matte igen, och då vare matteprov, gick åt helvete kommer få IG.. buhuh.. menmen, nu efter de så vare turism men eva va inte här så vi fick jobba själva med "drömresan" och det är det jag typ är klar med nu efter att ha suttit över i sisådär en timme, haha. *stolt*

nee, men nu ska jag hem, göra kladdkaka och sen bara feta i mig den, efter det ska jag ta mig ut till min kära pojkvän för massa mys, stannar även där under natten, imon på morronen ska vi ( jag och hans päron) ut till nifsarp på öppet hus, jag ska bara dit eftersom att det är där han kommer vara typ hela dagen :P menmen, efter det ska jag hjälpa pappa med lite saker i torpet och sen ska jag antingen till nässjö, vetlanda eller stanna i eksjö, de beror på om emelie kommer till mig eller inte ;P meeen, det märker vi ju då!

nu ska jag inte trötta ut er med massa tjöt utan ska nu ta mitt pick och pack och dra mig hemmåt! :D

hoppas ni får en kanondag hittils, så hörs vi med lite roliga inlägg när jag kommer hem! :D

Puss :love:


Kladdkaka!



Ingredienser

12-16 port

100 g Arla smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt!

Konsert + massa mys med tjejerna !



Jao, inte skrivit något på hela dagen, har inte haft tid.. men ska försöka uppdatera bättre nu tänkte jag!
såå.. idag har jag alltså vart i skolan, vart med ems och tang, ska vidare på konsert med dem senare. men först:

 det är nog det tråkigaste jag har att göra idag, menmen, vad gör man inte , har ju prov imon och vill få godkänt ju :D

tänkte bara säga att outfit från igårkväll, idag i skolan och ikv kommer ut senare eller imon ;p

och jag älskar min finaste Alex Lindgren mest av allt! ♥



nu börjar smink-parteyt

så just nu är jag nog hos ida, och har det supersköj!
visar dagens + kvällens ouitfit när jag kommer hem.
POSS!

.

sitter här, tårarna rinner ner.
ännu en gång har man ramlat ner på botten.
det tog flera månader tills man kom upp till toppen,
men det tar bara en sekund tills man hamnar på botten.
skriver ner allt jag har i huvudet,
varenda liten detalj är med på pappret.
river sönder den och bränner upp det,
det gör ont i hjärtat att se det brinna upp.
vill så gärna vara lycklig,
vill så gärna le varje dag
men istället har jag ett falsk leende på läpparna,
verkar vara glad
men innerst inne dör jag.
This is life,
I have to accept the pain
but I'm not strong enough..


snälla klickaklickaklicka, alla som kommenterar att de klickar får en länkning! :D

http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817
http://listan.bubbleroom.se/blog/aamandasandell-3579817


är med och tävlar om en platt-tång!



Är med och tävlar om en plattång på denna underbart läsvärda bloggen, så man får även underbar läsning och sedan även chansen till att vinna en plattång, underbart. nu äre ju bara så att man får hoppas på att vinna, för min plattång suger, sliter på håret något enormt! :(
menmen, underbar blogg och du kommer till tävlingen HÄÄR! :D

bloggar ja följer dagligen!

http://jjosefinehedblad.blogg.se
http://askelund.blogg.se
http://superbbabe.blogg.se
http://markusgustafsson.tk
http://imfreakingouttotally.blogg.se
http://flikkanheterted.bloggplatsen.se
http://kissies.se
http://paow.se
http://dessies.se
http://tyras.se

det är nog de jag kommer på just nu ;) har jag missat just dig, lämna en kommentar då ;)
LOVE :love:


alltså snälla langa dessa till mig, totally in love :d












If someone hurts you, make the bitch pay. - Katy Perry



Haluan vain juoda itseni täysin, unohtaa kaikki minun ongelmia ja kannella jonnekin.



Haluan vain juoda itseni täysin,
unohtaa kaikki minun ongelmia ja kannella jonnekin.
please.

tävlar om bloggsvar hos http://bykitty.blogg.se/!

Jag är med och tävlar om bloggsvar hos Kitty, klicka häär för att komma till tävlingen! ;D


blond, brunett elr ljusa slingor? that's the question! kommentera!

har inte en susning om vad jag ska skriva. men kan påpeka att det var mysigt igår oså.
just nu sitter jag på bf och har tråkigt, smsar finfina sms till min älskling i hopp om att övertyga honom om att jag älskar honom mer än han älskar mig (a) haha. det går dock inte så bra..

har lite funderingar:
1. blondera håret?
2. göra ljusa slingor?
3. bli brunett igen?
KOMMENTERA!
länkar alla som kommenterar vad jag ska göra ;p

1.


2.


3.



RÖÖÖÖÖÖSTA! :D:D:D:D

just nu är jag på väg till cahns för att möta upp myggan!

hmmhhmmhhmm, vet inte vad jag ska skriva, men ska snart (om 5 min) dra till cahns för att möta upp myggan och sedan gå hem till ash och honom , sen ska jag ut till alex ( om han inte är sur och vill att  jag ska komma?) och bara mysa. sen hem,

JAG SKA DÖDA DIG MOPPEJÄVEL. BARA DÖÖÖÖÖÖÖ.
ELLER FUNGERA. FITT-MOPED.
HATAHATAHATA! </3

THE DAY'S BLOG.





http://marbes.blogg.se
http://marbes.blogg.se
http://marbes.blogg.se
http://marbes.blogg.se

GRATTIS FRIIDA! :D


I CAN'T DO THIS ANYMORE.

godmorgon alla bloggläsare, allt bra?

vet inte vad jag ska skriva, har inget att berätta mer än att ja va hos baby i helgen o han hos mig, tagit ut sänggavlen, fixat moppen som ännu en gånng e trasig, pluggat, gråtit, har lock för öronen. orkar inte mer nu, bara massa skit hela tiden och alla som ska klanka ner på mig hela tiden, jag gör så gott jag kan, men det verkar inte räcka? känns som att ni vill att jag ska klara allt direkt , orka hur mycket som helst och vara allmänt bäst. men det är jag inte, ingen är så bäst som ni förväntar er att jag ska vara.

so close to give up.
I can't handle it anymore.
I can't do ths no more.
fuck you.
just stand there and watch me cry if you like it.

måndag idag, suger.
skola
extramatte
ash&myggan
baby
duschen
sova.
hata måndag.






kalla mig fjortis visst, men jag är fan bara mig själv.

duschar

duschar

MADE A WRONG TURN, ONCE OR TWICE

Måste springa iväg till bussen nu om jag ska hinna med den :p sen vill jag till ica också men får nog ta det sen innan jag drar mig ut till pojkvännen. men drar lite mobilinlägg i helgen för hinner nog inte dra in på datan så mycket. aja, hoppas ni får en suverän helg sötisar ;)
men iaf, ska ut till alex efter attt jag har mekat idag, vet inte vad vi kommer göra.
imón drar vi till mig, stannar över natten, meja är där då med såde blir nice! :dddddd
aa pusshaj!

DAGENS BLOGG!

G L Ö Ö Ö M F Ö R F A N I N T E D A G E N S B L O G G ! ! ! !

dagensblogg
dagensblogg
dagensblogg



geometri, phytagoras sats, begränsningsarea, kvardratroten ur.. osv.

varför i helvete ska man kunna det? räcker det inte med +, -, "delat" och "gånger" o de? nejnej tydligen inte, skolan dödar mig. har matte just nu, har gjort det jag ska så väntar på hjälp igen.. ehe. *busig* som är inne på bloggen då!
drog t matsalen innan, träffa emelie och tang så åt me dom, nyss träffa ja chaima också, fett fint.
orkar inte jobba juust nu så tänkte kolla lite bloggar osv, eftersom att per ändå skiter i att hjälpa mig när jag ber honom -.-' yee.

saknar min bäbis en del, tur att man ska ut till han sen asså! och hoppas jag får igång moppen innan det också! :')
annars blir amanda ledsen :(

aja, ska kanske göra ngt vettigt nurå? :p

PussN!


FREEEEDAG!

dagen:
svenska → infolayout → matte → lunch → matte → turism. sen ska jag till röda korset o kolla lite. efter det mattestugan -.- sen hem, fixa moppen, → duscha → fixa mig → åååka till baaaby! :D

skriver mer sen Puss!


21:15_duschen_!

heyho!

tänkte dra min dag en snabbis. började med handel på morgonen och då hade de flesta redovisningar som ni kanske har läst.. sen hade vi engelska ♥ sen slutade vi. gött. gick och åt, träffade emelie. sen drog vi och hämta tindra, sen följde vi med emelie till sjukhuset och efter det drog vi till lilla caféet. kladdkaka & fanta ♥
efter de handlade vi, först på lindex, hitta en skolavslutningsklänning :d sen konsum, köpte jordgubbar (a)
sen hem → packa upp varorna → spela fotboll med tindra → ut o gå med meja → äta → matte → kolla om moppen startade → fotboll m. mamma, jossan & tindra, men mest med mamma → ringa till pappa (så han kan försäkra moppen) → ringa till baby och kolla hur vi gör imon → datan → duschen → sängen.
jao.
eftersom att det bara är ngra stycken som haar anmält sig till dagens blogg skriver jag ut vinnaren imon ;P
mhhmh, står förmodligen i duschen just nu och bara chillar.
feting_nice!

PUWSS :love:

fuck off and i dont care a fuck about you!!

asså patetiska anonyma idioter det finns som skriver att jag är en hora. en fråga? är jag den som betalar för sex? hmm nej. ni är bara för roliga ibland, skrattar så jag nästan dör åt er. plus att varför i helvete vill man va en hora? det skulle inte jag vilja i alla fall. och dessutom är man inte det om man har ett förhållande med någon som man älskar. då tar man fan inte betalt. men visst, kalla mig hora, slampa, fitta, bitch och så vidare om det roar er. jag skiter i vilket. för det bevisar bara hur omogna ni är. och om ni nu tycker att jag är hora, slampa, fitta, bitch eller vafan det nu är så kan ni ju säga det face to face ist? haha. patetiska småbarn som inte kan acceptera att jag har mina egna åsikter och värderingar, och mitt egna utseénde! och det är jag stolt över, so fuck you idiots.

TORSDAG !

tja tja bloggen!

idag är det torsdag, vi hoppas att det blir en superdag ;P
först handel då vi ska redovisa (jag tänker inte göra det!) och sen engelska, är la helt okej, efter engelskan så slutar vi. slutar alltså 10:55 idag :d
efter det ska jag hämta syrran som är på skolan, sen ska vi gå på stan en sväng, sen ska vi fika med mamma och erik , på Lilla Caféet , där jossan har praktik ;)
efter de vet ja inte , hem och plugga matte kanske ? :( hah. jag hatar matten........................

GLÖM FÖR SJUTTON INTE DAGENS BLOGG! NI ÄNMÄLER ER LÄNGRE NER PÅ BLOGGEN ( i ett annat inlägg som heter:torsdagens blogg)  SÅ SER NI PRECIS HUR NI SKA GÖRA :D


Torsdagens blogg!


* du har större chans att vinna ju fler gånger du anmäler dig.
* skriv ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar här, och länka sedan till mig.
* om du VILL får du som vinner chansen till att göra en gästbloggning här på min blogg.
LYCKA TILL!

Vinnaren ääääär...:




http://ericabeatricelundell.blogg.se/
http://ericabeatricelundell.blogg.se/
http://ericabeatricelundell.blogg.se/
http://ericabeatricelundell.blogg.se/

GRATTTTIISS ERIKA!! :D

tidsinställt.

just nu sitter jag förmodligen på bussen hem.. ska plugga matte när jag kommer hem och även svenska och lite skit, kommer in ikv en snabbis och lägger ut vinnaren av dagens blogg!

* jätte kul att så många är med :D
hoppas ni är med nästa gång också!

aja, ha en skön eftermiddag sötisar! ;d



DaGeNs OuTfIt.

svarta mjukisar - pojkvännen
vitt linne - hm
svart linne - hm
grå tröja - no idea..
adidasväska - intersport
basketskor, sko kanonen?
- tog skidjackan idag eftersom att det regnar ute då jag inte har ngn annan jacka som klarar av regn ;p
men men, funkar lika bra med denna , jao!



Nu sluta lektionen så snart har vi företagande & administration med barbro. men innan det ska jag springa ner till skolsköterskan för jag har tid där kl. 10:00. jappp! 

ha det gött puss!

HAHAHAHAHA, längesen jag skrattade så mycket ! !

KONDOMER! ;d 

TÄNK OM ALLA företag skulle tillverka kondomer!!
Gevalia kondomer: När du får oväntat besök
Nokia kondomer: Connecting people
Lätta kondomer: När du bestämt dig
GB-glass kondomer: Jag o min Magnum

Always kondomer: En renare och torrare känsla
Lóreal kondomer: Because you´re worth it
Com Hem: Jätte snabbt & jätte jätte bra
OLW kondomer: Nu är det dax för fredags mys
Nike kondomer : Just do it.

 

haha, jag dog xd


~ Döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet.

HEJSAN ALLA SÖTA BLOGGLÄSARE ! :D

Hoppas ni hade en bra dag igår, för det hade jag iaf. först va jag på sjukhuset och sen körde mamma ut mig till alex, va där till 22:00 typ. massa mys alltså. först åt vi när vi kom dit och efter det drog vi ut och åkte en sväng, sen helt plötsligt stanna alex och bara bad mig hoppa ut, ville inte men va tvungen.. sen sa han att jag skulle köra och jag ba: men jag kan ju inte? men ja skulle köra ändå, sen när körde så ville ja fan inte sluta, va ju fan as kul ;p haha. men höll på att backa ner i diket så tänker inte backa mer... haha :$
efter de drog vi hem igen och fika sen kolla på tv och bara hade det mysigt. sen skulle mamma komma så åkte hem, hämtade syrran från innebandyn innan vi åkte hem, sen äta lite sen duschen sen sova ;p

idag: uuuschh, de regnar ;( vill inte ha regn nu, vill ha sooool. som förra veckan ju ;o menmen, kom till skolan för en timmes sen och har mest suttit vid datan och inte gjort ett skit, kanske borde jobba med det jag ska nu ;p haha. aa kolla bloggar, fb och bdb innan jag gör ngt annat, e typ beroende av det ;p haha. aja, skriver meer sen, hoppas ni får en bra dag sunshines!

PS. GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG I INLÄGGET NEDAN! JU MER NI KOMMENTERAR JU STÖRRE CHANS HAR NI ATT VINNA! ;D DS.


My love basket.

Följ mig via "my love basket" där jag lägger upp kläder som jag gillar & inspireras av!
klicka på bilden nedan för att komma dit, bli gärna medlemmar ni också, och gilla min love basket!!

Favoritkläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - mylovebasket.com

d a g e n s b l o g g - onsdag


Skriv "jag är med" hur många gånger du vill så drar jag en vinnare ikväll! :D

tråkigt.

 
Kryssa i alla som du känner (killar), får du över 20 är du en social jävel.
(x) Andreas
(x) Benny
(x) Christian
(x) David
(x) Erik
(x) Fredrik
(x) Gustav
(x) Henrik
(x) Isac
(x) Johannes
(x) Karl
(x) Lars
(x) Martin
(x) Noa
(x) Oskar
(x) Philip
(x) Robin
(x) Simon
(x) Tomas
(x) Ulf
(x) Viktor
( ) Walter
( ) Yngve
(x) Zebastian
(x) Åke
( ) Ärling
(x) Örjan

Resultat: 24, wööwh, jag är en social jävel ;p

Jag tror på oss -scotts

jag har inget att skriva, ska träffa rené nu, sen handel, sen sjukhuset och sen äntligen baby! ;p
Puss

det finns dagar som är som trappor, då man måste välja om man ska gå upp eller ner.

Tja dudes! allt som det ska? :)

Kom nyss till skolan efter en mycket jobbig morgon. va sådär äckligt trött imorse så att jag låg kvar i sängen till typ kvart i sju, haha. och bussen går tio över.... menmen, det gick ju braaa! orkade inte gå upp och ta fram kläder, så lillsyrran fixade det ! snäll hon är tindra !
ehm, blev:
vitt linne - hm
svart linne - hm
rosa tjocktröja - bikbok
gråa jeans - hm
skinnjacka - marknaden
svart mössa - ashleys
svart adidasväska - tindras
basketskor - skopunkten?

aa nu ska jag ha engelska och sen fyra timmars hål :( menmen, efter det blire handel och sen läkaren, sen åker man nog till baby :D
meen, nu ska jag kolla fb & bdb en snabbis sen gå till salen ;p hihi!
Ha en bra dag så hörs vi senare! :b PUSS!






vinnaren av gårdagens blogg!




http://imfreakingouttotally.blogg.se/
http://imfreakingouttotally.blogg.se/
http://imfreakingouttotally.blogg.se/
http://imfreakingouttotally.blogg.se/

ny header !

tack madde för den nya headern, den är jäättefin!
hon ska bara hjälpa mig att lägga in den och byta färg, hihi!
ska även fixa lite andra småsaker på bloggen, sen se om jag är nöjd ;d

eh ja. kom hem för cirka 90 minuter sen och då har jag bara vart, snackat me syrran lite och käkat godis, plockat på rummet och ska även plugga matte xd , om jag orkar ja! hah. nej men får se vart kvällen tar mig, kanske borde meka lite med moppen, så man får igång den snart ! :d
de är ngn jävla idiot som tjatar om hur mitt barn mår, haha har jag barn ? de va ngt nytt xd
finns idioter till allt xd
menmen, ska kolla bdb nu & lite bloggar ;p


KOMMENTERA!!!!
har noll inspiriation ;(

the shit you hear about me might be true, but then again, it could be as fake as the bitch who told you.


Haft en bra helg? det har jag! :)

okeydokey, nu är det alltså måndag och allt rullar på som det ska. dock lite tufft i skolan då jag ligger efter med lite saker, men det tänkte jag ta ifatt nu efter att jag har skrivit detta inlägget, jao! så skriver detta lite foort , haha. meenmen , nu sitter jag alltså i skolan och har handel, ska skriva en APU-RAPPORT, och det är väl helt okej, men måste gå till Klädhuset och skriva på en massa papper osv innan jag kan börja. så sitter och skriver i loggboken nu xd , ahaha.
igår kunde jag inte sova, det suger :( hoppas att jag kan det inatt, annars kommer ja va död imon.. lunch efter detta och sedan matte och efter det idrott. men kan itne vara med då jag ska va hos kuratorn vid 13, 00 hehe. så slipper det också! ;) haha.
nejmen efter det ska jag till Mattestugan, ligger efter som fan i matten också och som ni kanske vet så suger jag på matte, så tror inte att jag kommer klara np :/ buhuhu...
ajao. baby ska på utvecklingssamtal idag men jag hoppas att vi kan ses en sväng efter det. han är den bästa som hänt mig i mitt liv. ♥
Ha en superbra måndag sunshines! :)



D a g e n s b l o g g !


svar på tal


om skriva av mig.... & jao!:
kanske inte så konstigt att folk säger/skriver sånt till dig när du håller på som du gör :P Snackar skit om allt & alla, snor folks saker.. och massa andra saker.. Du borde kanske inse att man inte kommer långt i livet om man är som du. Väx upp istället.
Och sluta sno andras bilder....
Denna kommentar är inte godkänd.
SVAR; hahaha. jag snackar inte skit om folk och jag snor inte saker. och inte andra saker heller för den delen! haha kommer man inte långt i livet om man är som jag? det lät kul tycker jag. för jag kommer hur långt jag vill! och jag kommer leva tills jag dör pga åldern.
haha. tar inte andras bilder,
03 April, 20:52

skriva av mig.... & jao!

jag måste bara skriva av mig lite, ska inte skriva allt för dumma saker, men måste påpeka vissa saker bara...
alla som hålller på och kallar mig fjortis, hora slampa osv kan ni inte bara sluta med det? det är ju bara såå barnsligt! sen tycker jag att ni om ni nu ska kalla mig det, säga det öga mot öga ist. det är bättre och mer moget. sen äre så att jag har det inte speciellt lätt just nu så alla som håller på och trackar mig på bloggen i  idiotiska kommentarer kan ju ta reda på hur det ligger till och hur jag mår innan ni gör det, och tänka ¨på hur ni skulle känna om ngn skulle skriva så till er! tänk er för!!


nyss åkte baby hem, vi har haft det mysigt osv tycker jag, ätit vofflor, myst, jag har städat bilen och pantat burkar osånt. men nu i veckan vet jag inte hur mycket vi kommer ses, inget bestämmt iaf... bajs :(
menmen, nu ska jag väl kolla lite bloggar osv och sen ta ngt att äta för att sedan borsta tänderna och krypa ner. juste ska packa också! :P
ska ju till mammi imon!
hoppas att skolan går bra imon, det måste den fan göra. annars blir jag deprimerad.
och en sak till, börjar undra om jag har ADD..? kanske... aja.
ha en superbra söndagskväll nu! ;D




ricinolja, header och Söndag!

ang ricinoljan: det låter underbart malin, så jag fortsätter köra på't.
header , kan du få göra madde :)

dagen: jo idag har jag städat bilen och pantat burkar, 185 kr rikare : D


småändringar i designen!

TJENA!

nu har jag kommit hem för ett tag sen, suttit och pillat lite med bloggen för att få den snyggare. men har liksom ingen ork att blogga när bloggen ser förjävlig ut, sååå... vet ni någon som kan göra en bloggdesign och header till mig? tacksam för svar! LÄMNA EN KOMMENTAR!!!

hm, dopet va jättefint och meja va jätteduktig, även tindra som tände ljuset och gav det till emma!
nu ska jag ut till baby och hämta lite saker, sen hem igen och senare kommer förhoppningsvis baby hit och bara myser med mig!
aja, kanske kommer in och skriver mer senare!
hoppas ni får en bra Lördag, för det ska jag ha!
PUSS! ♥


we ♥ it



we ♥ it

nej nu tänkte jag ta tag i mitt liv genom att hänga upp jackan, diska tallriken och fixa mig för att bege mig ut till baby för att tillbringa natten där med massa mys. kommer nog inte skriva något förens imon eftermiddag då jag inte kommer sitta vid datan hos baby och sen imon ska jag på dop klockan halv två. (för meja) så skriver när jag kommer hem från det och då kommer det även bilder osv! aja nej nu ska jag inte skriva mer bara för att göra det.. utan ni får ha en superbra eftermiddag & kväll så hörs vi imon.
PUSS SUNSHINE'S! ♥



naglarna ♥ i love

Dagens..

DAGENS LÅT: get buck in here (A)
DAGENS KLÄDSEL: gråa mjukisar, vitt linne, vit-blå tröja, mössa
DAGENS FRISYR: Uppsatt i tofs
DAGENS PLANER: Öh, vet inte än
DAGENS VILL HA: En ny jacka, navelpircing
DAGENS SAKNAD: sofie, alex.
DAGENS DROG: baby ♥
DAGENS TRÅKIGASTE: mattelektionen.,.
DAGENS KÖP: en macka (a' 
DAGENS GODIS: hm, choklad sen kanske? (a) 
DAGENS HUMÖR: göött
DAGENS DRYCK: oboy?
DAGENS TELEFONSAMTAL: nobody
DAGENS PERSONER: Alex
DAGENS LÄNGTAN: efter fest..

l o o k b o o k . n u







lookbook.nu

" 'cause, whoever did it is a freaking genius. "


allt väl? det är det här iallafall. sitter i skolan just nu och borde plugga matte egentligen, men det är ju inte så lätt när man inte fattar ett skit , hah. så sitter här och fixar och trixar lite sålänge tills lektionen slutar!
efter denna lektionen har vi turism, vi skulle skriva om en "drömresa" i powerpoint. sen ska vi berätta i flytande text om stället. skriver mer sen när jag vet. och efter det ska jag till "mattestugan" måste pluuugga upp min matte :/ alltså jag får ju inte in sådana saker i skallen så blir ju helt fel x)
aja, nu ska jag väl plugga lite kanske, eller ne, ska kolla http://lookbook.nu kanske ;p
menmen, ha de gött så skriver jag mer sen!
PUSS!







p a r t e y - y




okey, I guess you understand?
ahah yes. jag är så jävla festsugen så tänker fan hitta en fest ikväll alltså!
sofie are you with me? ;p

dagens-blogg vinnare!



http://markusgustafsson.tk
http://markusgustafsson.tk
http://markusgustafsson.tk
http://markusgustafsson.tk