Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

HELA VÄRLDEN BLÅSER BORT!

hejsan på er!
allt väl? :D

det blåser som tusan ute och jag funderar på när jag ska orka gå och leta efter min älskade pojke, orkar inte riktigt det eftersom att det känns som att man ska blåsa till Kina ungefär. haha.

men iaf, jag tänkte bara berätta vad jag har gjort denna helgen, och det har ju vart stadsfest i eksjö fredag & lördag, och det har varit hur kul som helst.
jag har lyssnat på Kapten Röd, September, Eric Saade (?!), The Ark, Joddla Med Siv, och såklart bästaste Daniel Adams-Ray! och vem va bäst om inte Daniel ;D helt sjukt värda kvällar har det varit! men tänkte också tala om att jag har varit funktionär och stått i entrén, kollat band, väskor och tjötat med folk! denna helgen har helt klart varit bäst! :D
jag har varit med Emilia, Adina, Becka, Myggan, Jazmine, Alex & lite Patte! och jag tackar er för att ni gjorde helgen så bra! ;D

nu ska jag kolla fb och lite andra bloggar så hörs vi inom kort!
men ha det bra sålänge! :D

Pusshaaj! ♥


SVAR PÅ TAL!

  Krissie  ([email protected]) om INSPIRATION - SOMMAR:
Hej! Var kommer USA bikinin ifrån? Orkar du svara på mailen blir jag glad :p

SVAR; Hej! jag kommer faktiskt inte ihåg, men kolla på gina tricot eller bikbok's hemsidor ! det ska jag göra! :)
   
  Anonym om Ligger i sängen o försöker sova. Men det g...:
dra åt helvete jävla hora

SVAR; HAHAH, ursäkta och vem fan är du? hur ska jag kunna dra åt helvete utan att du skriver ngt namn så att jag ska enligt dig kunna "dra åt helvete från dig"? jag måste ju liksom veta vem du är så du kan ju kommentera igen men med ditt namn så kanske vi kan fixa det! annars går det ju inte? ;) Puss!

JAG SKA DANSA MED MIN ÄLSKADE HELA NATTEN LÅNG!

Hejsan alla fina bloggläsare!
har ni haft en bra tid nu när skolan började?
vilken dag började ni och går ni grundskolan eller gymnasiet? vilken linje isåfall? :D
svara gärna då jag tycker det är så kul att få reda på lite om mina bloggläsare och få lära känna er lite! :D

Imorgon är det första ordentliga skoldagen för mig på min nya linje (går HT- hotell turism) i eksjö och trivs jätte bra med det! vi är 8 tjejer i klassen men imorgon kommer det 2 personer till. vi har dock inte fått reda på om det är killar eller tjejer och vad dom heter....... men det kommer säkert bli asbra !

just nu sitter jag och pratar med min älskling som ringde mig, han tjötade lite om stadsfesten och allt, och han ska tydligen dit, och juste stadsfesten är som en stor festival med massa bra artister och band. det är bland annat September, Mustach, Eva Eastwood, Eric Saade(?!), och The Ark! hur roligt som helst kommer det bli och på lördag kl.20:00-02:00 ska jag stå i entren och va funktionär! :D


men nu ska jag va lite social med min pappa innan jag ska vidare hem till mamma, så skriver jag godnatt o lite annat sen när jag är hos mamsen! :)

/ PEACE DUDES!


svar på tal! :)



  Anonym om MIDSOMMAR 2011,:
kubb heter de hahahah

SVAR; haha omg jag dör, anledningen till varför det blev fel var för att jag skrev det på mobilen och då kommer det upp "förslag" på ord om man stavar fel elr om mobilen inte känner igen ordet. och dessutom, vad gör det om man stavar en liten sak fel eftersom att du ändå verkade fatta vad jag menade? ;)
   
  Anonym om ONSDAG 3/8:
Varfööööööööööööööör bloggar du inte:(((((

SVAR; åh, jag tar detta som en komplimang att du (vem du nu är? skriv gärna ditt namn :) ) tycker att det är kul när jag uppdaterar och så och att du tycker att jag är bra på det? - jo men det är så att jag är inte inne på datan så mkt och det är så segt att skriva från mobilen men jag kan börja uppdatera från skolan oså i mobilen eftersom det verkar som att det är många som vill det! :) & dessutom är det mycket roligare att skriva när man får kommentarer att folk vill att jag ska blogga! så allt för er! :)
   
  Sandra om ONSDAG 3/8:
Äääääntligen ! Blogga på nu:D

SVAR; men guuud så glad jag blir, jag ska som jag skrev på förra kommentaren börja blogga varje dag nu så ofta jag hinner! jag blir jätteglad när ni säger att jag ska fortsätta! :D så tack för din credit!

ONSDAG 3/8

Hejhejhallå! Tänkte att jag skulle bli lite mer aktiv med bloggen nu och verkligen försöka uppdatera ofta :D Så härmed tänkte jag skriva att om någon vet en app med blogg.se så får ni gärna kommentera det ! Jag vill verkligen ha den, jag jag även sett att de har uppdaterat facebook i mobilen och jag tycker det är myycket bättre än det som va innan! Nu kan man ju sätta ut platser där man är och så vidare, det går även att snacka i chatten och det har man inte kunnat innan! Så ett stort plus för det. Nu ska jag cykla hem och äta frukost och i hörlurarna har jag bruno mars-the lazy song, feting bra låt dedär ;) Men ja, nu drar jag, puss! :)

TISDAG 2/8

Sitter på cahns och tar det lugnt, väntar på myggan & lyssnar på musik i mina hörselskydd. Ser ut som en idiot men det bjuder jag på. Hoppas alla har en bra sommar! Vilket datum börjar ni skolan nu? :) / Peace

I'M WATCHING YOU WALK AWAY FROM HERE TO NEVER COME BACK.

Hejsan hoppsan! Jag har inte orkat/haft något att skriva om. Så då struntar jag hellre i det. Men ville i alla fall tala om att jag lever och att allt är bra! Så nu vet ni det i alla fall.