Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

Kaoz.. :s

Kaoz.. :s


kryckor...


NÄR ALLT BARA KÄNNS VÄRDELÖST. SOM ATT MAN KÄMPAR FÖR FEL SAKER.



vet inte riktigt vad jag ska skriva. vet inte riktigt vad livet har att erbjuda. kanske är det såhär livet alltid kommer vara? men då vet jag inte om jag vill vara med längre. när livet känns sådär värdelöst, vad är det då man ska kämpa för? kan inte någon bara berätta det för mig. det skulle göra allt lite lättare.

Men nu till det jag skulle berätta. igår åkte jag, pappa & camilla till göteborg. först åkte vi till kungälv till camillas syster och hälsade på och blev bjudna på pastasallad & glass, mumsigt! efter det bar det av in till göteborg och liseberg, det var sköj och jag var dyngsur när vi kom ut från liseberg. haha.

nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis för att sedan åka till sjukhuset och göra lite tester, så ni får ha det bra så uppdaterar jag snart igen.

XOXO/ Amanda




Tjenatjenaa, vad händer? Känner att det va...

Tjenatjenaa, vad händer? Känner att det var lite längesen jag skrev här så kanske va dags nu? Jag tänkte bara säga att jag ligger i sängen nu, precis läst senaste SOLO-numret, kalasbra tidning. Sen har jag, pappa & camilla vart i göteborg hos camillas syster och sen på liseberg. Det va sköj. :) men nu kanske jag borde sova och sen ska jag försöka uppdatera lite mer här också, tänkte upplysa er om att jag är kär också, mys :$ men ao, godnatt då bloggen ;) Puss!