Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

I LOVE YOU BUT MAYBE YOU DON'T TRUST ME? WELL, I DON'T THINK THAT

hahahaha, igårkväll hade jag bestämt att jag skulle gå upp ganska tidigt, det vill säga 06.15, men när mobilen ringde så stängde jag bara av telefonen, vilket kanske inte vad speciellt bra. för jag vaknade vid 06.45 igen och då blev det bråttom, ehehe. men har varit i skolan idag och det var ju fint, förutom att man är förkyld och har feber och ont i halsen, det suger lite smått.. men det får väl gå över snart hoppas jag, för jag vill kunna gå ut och gå igen utan att bli helt förkyld? det är så segt att vara sjuk.. 
i skolan idag så gjorde vi inte speciellt mycket nytta, det var mest som det brukar vara, att man sitter och slappar. men det kan också vara helt underbart, speciellt när man är så trött som jag var idag i skolan, ehheehe..
men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. ska ju till skolan imon och sen ska jag vara på bup vid 13.00 i nässjö.. så jag kommer in imon kväll igen och uppdaterar :)

I think you know that I love you
but you don't want to belive it?
is it like that?
or do you belive me?
let's try to do it please!


nattiinnaaattiiii!


 
ILY, you are the best, iloveyou baby :*


skolan har kommit igång igen ! :)

jaaahaa, nu har ju skolan kommit igång igen.
eller ahh, den kommer igång idag..
det är iallafall den första riktiga skoldagen på östanå.
och många skulle tycka att det skulle bli spännande men jag vet inte redigt, jag går bara dit för att jag måste liksom.
men hoppas att det blir lite spännande iallafall ,
nu ska jag fixa mig klart och sen bär det av till skooolan !

- är hos mamma denna veckan men jag tror nog att jag ska kunna blogga ändå eftersom att vi typ alltid kommer sitta vid datorn i skolan!

- lars alexander eric rydholm,
  min dröm,
  mitt liv,
  mitt allt.
 I LOVE YOU! <3

PUSS OCH KRAM AMANDA :)


en månad sen igen..

nu är jag tillbaka igen, har inte kunnat skriva för jag har varit på semester utan datorn, det sög verkligen..
men under semestern har jag varit i göteborg, där var jag på liseberg med familjen och sen sov vi på vandrarhem. dagen efter, det vill säga söndagen.. då var vi i Nordstan och shoppade :)! hittade lite lagom kläder till lagom priser, bl a : jeans med "lappar" på, och en vit push-up bh, blev bara så kär i de plaggen :) bilder kanske kommer imon :)!
sen på söndagseftermiddagen for vi vidare mot Smögen och en bit till, vi åkte nämligen till Ramsviks camping. det var jättemysigt där, något jag rekomenderar :'D , det finaste var stranden, klipporna och att man såg över till Hunnebostrand, det var jättefint, jag kommer verkligen åka dit igen! så enkelt är dt. Och sedan på torsdagen så visar det sig att en som jag känner kommer till stugan mitt jämte oss, snacka om att vi hade kul den helgen :D , och jag träffade även två tjejer till som var hur snälla som helst! :D

PUSS&KRAM/
AMANDA