Denna bloggen är värd 2 561 kr noll kontroll -

SET FIRE TO THE RAIN.

Hejsan allihopa, mår ni bra idag i regnet? :)

Försöker få världens bästa Myggan att låta mig bjuda honom på the/varm choklad eftersom att han är sjuk. Och då behöver han ju det för att han har ju ont i halsen, och då ska man ju dricka varma saker! Så det blir ju perfekt!

Detta hände igår: drog till garaget och träffade världens bästa pojk. Kollade på när han jobbade (hehe.. åt godis..), pussades, hjälpte till, pussades lite till osv. det var kind of mysigt faktiskt. och välbehövligt. efter det sa vi att vi skulle gå och fika, men eftersom vi är i eksjö så är ju givetvis inte några caféer öppna så det blev pizza på babylon. delade på en pizza eftersom ingen egentligen va hungrig, men vi var ju tvungna att fördriva tiden på något sätt, hihi! efter det drog vi tillbaka och fixade det sista som att plocka fram däcken alex skulle ha med sig och sånt. och sen kom erik o hämta mig.

Update: Det går inte att få ut myggan idag, hur mycket man än krigar med honom. Så någon som känner sig tvingad att köpa cigg till mig och sen även umgås? guess not.


Lämna en fin kommentar?

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: