Denna blogg är värd 2 561 kr noll kontroll -

Angående inlägget om mamma:

det var inte meningen att folk skulle ta det som vissa människor gjorde.
min mamma är inte så sjuk som vissa tolkade det som, hon mår bättre än hon någonsin har gjort och därför kände både hon och jag att det var lämpligt att jag tog bort det inlägget, och anledningen till att jag skrev det var för att jag behövde skriva av mig, så alltså, mamma mår hur bra som helst!


~ FRÅGESTUND! ;D


fråga massor nu, svarar när det är över 30 frågor!

- Utan dina andetag

Tjaao!
tänkte bara tala om att jag inte kommer hinna blogga så mycket tills på måndag, hoppas ni står ut, men ska göra lite tidsinställdra :)
hoppas ni får en kalasbra fredag! :D

Freeeedag !


Har ni haft en bra vecka?
har inte haft någon blogglust den senaste tiden, men tänkte att jag kanske skulle skriva något ändå idag, är ju trots allt fredag! :)
- dagen kommer bestå av skola, åka till brinell, träffa alexander ♥ och johanna, kanske lina och jens! :)
sen vet jag inte, måste få tag i pengar till cigg också, fuck har inte en endaste cigg. usch!

men nu ska jag dra till willys herrå! :*

Jag kämpar inte för din skull, utan för min egen.

varje gång jag säger till dig mamma att allt är bra, ljuger jag för att skydda dig.
jag vill inte att du ska veta att allt inte är bra.
allt jag vill är att du ska må bra så därför säger jag inget till dig.
jag kämpar inte fför din skulle, utan för min egen.


och alla dessa "kompisar" som förändras hela tiden, märker att ni utnyttjar mig för mina pengar.
tror ni inte jag behöver all kärlek som finns i världen eller?
jag behöver inga pengar alls, bara en sup och massa kärlek, det är allt som behövs,!
jag blir inte ledsen när jag inte blir bjuden på fester osv, jag inser bara vilka som är mina riktiga vänner!
skriver någon annan dag, behöver vara själv.


Hemma med alexander !

tjaaaaaaaaaaaO!
sitter hemma hos pappa med alexander och chillar, är sjuk idag så blev inget kök :D
så chill, men nu kanske jag ska vara lite social med alexander :D
men nae förresten, han sitter och spelar mobilspel............. osociala jävel............
haha jaja, puss ;)


Svar på tal !


Felicia om Tjaaaa, sitter på pressbyrån med alexander...:
jag älskar att höra vad folk har för olika åsikter.
Så nu undrar jag hur just DU tycker att en bra blogg är! :)

Svar:
Hej Felicia! Kul att du kikar in här och frågar saker!
Som svar på frågan har jag en länk till dig som jag tycker du ska kika in på, jag gjorde ett inlägg för några dagar sen då jag skrev hur jag tycker att en bra blogg är! :)
Länk: http://aamandasandell.blogg.se/2011/november/tips.html#comment! Hoppas du får svar på det du ville, annars är det bara till att fråga igen ;)

Tjaaaa, sitter på pressbyrån med alexander...

dsc00391 (MMS)

Tjaaaa, sitter på pressbyrån med alexander och myser, asgött, fast han kommer få damp när han ser vilken bild jag har tagit på honom nu :* men ah, ska mysa vidare nu Puss ;*


-

Orkar inte skriva något så ni får en bild.
men nu vet ni att jag lever iallafall!


Halloj! Sitter och lyssnar på kent på ...

Halloj! Sitter och lyssnar på kent på svenskan <3 rätt musik när man verkligen behöver det... Åh älska kent. Och definitivt kent - M <3 nu ska jag lyssna vidare ;*


Omfg.. Döda mig. Sitter på evas lektion , ...

Omfg.. Döda mig. Sitter på evas lektion , smsar me linus, försöker få tag i connes nummer o saknar min älskling.. Usch.. Entreprenörskap suger verkligen, euwhh.. Aja kanske blir att dra till tranås i helgen, vem vet ;) nu kanske jag ska spela lite mobilspel igen.. Ahjuste. Ska fråga Danni om hon vill följa med till banken efter lunch, pallar inte gå själv.. Haha. Oerhört lat assåå.. Blabla.. Hörs sen ! :p Puss


Godnattttt


nu ska jag hoppa in i duschen för att efter det dra ut och röka och sen hoppa i säng, dra en dejt med kudden eftersom min fina pojkvän inte är här :(
aja, sov gott alla så hörs vi imon!
PUSS! ♥

Aldrig fucka upp!

Ahmen tjeeenna blogggen o läsarna assååå!
haha nejmen, driv.
livet är ganska --> såhääääääääär <-- bra just nu & då menar jag det! imon blir det förhoppningsvis nässjö o träffa Conrad :D
och sen vet jag inte, kanske johanna o jens o lina?
hade velat träffa min fina alexander också, men nej det kunde han inte imon :( aja, fast ska träffa honom imon på eftermiddagen ska till brinell då! :)

lektionerna imon:
idrott
entreprenörskap
lunch
matte
svenska

ganska chill ändå! ;)



HAHAHAH OMG!

guuud, kan inte sluta garva, jessica & moa i mitt ♥ alltså!
detta är fan dagens!
klaga på andra går bra, sen gör du samma sak en gång till? ojojoj, du blir ju så mycke bättre då!

aja nog om detta!
va sjuk idag så det fick bli att stanna hemma, vilade och kollade på roliga videos , ganska okej faktiskt. men vill tillbaka till skolan, missar ju så förbannat mycket :O
---
va i nässjö innan och träffade finaste Alexander Grahn, massa mys! ♥


söta :D

Dagens musik ,







där kom lite godingar för denna dagen, hope you like it !

Vart jag mig i världen vänder,




Newkid - Jag gråter bara i regnet


 



Killar? Vi behöver er!

Kom igen nu alla tjejer, vi gör det vi är bäst på. Fjäskar för varann & lovar varann evig vänskap, sen bitch slappar vi varann när ingen ser & snackar skit som fan. Trycker ner varann i skiten & kastar varandra i soptunnan. För att sen dra upp nån gammal avdankad kompis & lova att DU är den bästa kompisen i världen, medans hon vänder sig om peker du fuck u bakom ryggen. Åh tjejer, vi är UNDERBARA mot varann. FY fan rent ut sagt, killarna borde fan lära oss lite vett i skallen vad VÄNSKAP är. Tack för mig''Kom igen nu alla tjejer, vi gör det vi är bäst på. Fjäskar för varann & lovar varann evig vänskap, sen bitch slappar vi varann när ingen ser & snackar skit som fan. Trycker ner varann i skiten & kastar varandra i soptunnan. För att sen dra upp nån gammal avdankad kompis & lova att DU är den bästa kompisen i världen, medans hon vänder sig om peker du fuck u bakom ryggen. Åh tjejer, vi är UNDERBARA mot varann. FY fan rent ut sagt, killarna borde fan lära oss lite vett i skallen vad VÄNSKAP är.
Tack för mig

My haters made me famous!

Hehe ajjemänn, försov mig idag! *stolt*
Lite sent att dra till skolan nu känner jag när man bara har en lektion... Så får bli att göra pannkakor till pappa och sen fixa lite här hemma, ta bussen ner till stan och sen fixa med lite ärenden nere på stan. sen efter det bär det av till nässjö till babe! :D har världens finaste pojkvän!
Alexander Grahn du är bäst bara så du vet! ♥

kan ju passa på att säga att vissa är för sköna alltså! Man säger en sak och de hugger tillbaka och säger att den saken inte stämmer, hmm.. Tror jag vet bättre vad det gäller mina pengar än du lilla M. Och jag är dessutom snäll idag och skriver inte ut ditt namn, du ska vara tacksam! Och alltså dina sms är ju helt otroliga, trodde inte man kunde va så korkad HAHA!


Nu blire cigg och sen göra pannkakor, mmh mumma!
:thumbup:

.. Ligger i sängen, nu är det dags at...

.. Ligger i sängen, nu är det dags att släcka ner mobilen o dra en dejt med kudden eftersom att babe inte är här :( blablablaa. Aja, godnatt :*


Tips!


♥ Att använda stora bokstäver i början av meningarna gör inläggen lättare att läsa, och det ser även mer proffisonellt gjort tycker jag, så det är ett stort plus!
♥ Att använda "?!,." och "smlieysar" i texterna gör det roligare att läsa dem och även lättare!
♥ Att ha snygg bloggdesign samt header gör bloggen roligare och det är definitivt roligare att läsa en blogg som ser bra ut!
♥ Att använda "bildrubriker" som till exempel denna jag har till detta inlägget gör att inläggen blir mer färgsprakande.
♥ Skriv inte förkortningar, som till exempel "osv,brb, iaf..." och sån skit, det gör bara att bloggen blir tråkig, och även svårläst. Det är mycket bättre att skriva ut hela orden istället.
♥ Skriv inte H efter varje ord, det är såå fjortis. Kolla själva.. "Hej jah heter amanda och jah gillar att blogga, gör duh deh?"
♥ Och glöm för tusan inte att ha bilder i varje inlägg du gör, herregud vad tråkigt det blir att läsa bloggar som aldrig har bilder. Behöver inte vara bilder på dig själv eller något sådant, utan kanske "humorbilder" och sån skit istället.


I'm back!

HALLOJJ!

Tänkte bara tala om att jag är tillbaka på blogg.se nu efter mycket strul på blogspot.com. Tycker verkligen att blogg.se är lättare att förstå, och som ni kanske har förstått ni som följde mig på http://aamandasandell.blogspot.com så har jag och alex gjort slut på grund av att jag har känslor för Alexander Grahn som jag nu även har ett förhållande med! Åh så lycklig jag är ♥
Och på tal om det så kommer det inom kort komma upp en ny blogg-design men kommer ha denna tills dess då jag tycker bloggar blir så tråkiga om man inte har lite roliga headers och så vidare.
och idag kan jag ju säga att jag har lämnat in min skit telefon (x8) på lagning.. Igen.
det kommer även komma upp ett inlägg till nu innan natten, så ni vet det! 

fortsätt följa bloggen nu sötnosar! :)





Ph: by me.

Åt helvete me dedär som kallas livet.

Åt helvete me dedär som kallas livet.